Haig de portar mascareta per veure els concerts?

No, si estàs assegut a la teva localitat pots treure’t la mascareta per veure el concert i/o menjar. Això és degut al fet que hem disposat de les distàncies de seguretat entre localitats que marca la normativa.

Puc desplaçar-me pel recinte del festival sense mascareta?

No, hauràs de portar mascareta excepte quan estiguis assegut a la teva localitat.

Podré sopar i beure al Festival?

Si, en el cas de divendres hi haurà sopar popular a preus assequibles per part de l’entitat Xulius i en el cas de dissabte hi haurà fins a 5 ofertes carpes amb diferents alternatives gastronòmiques per sopar gràcies a la col·laboració de comerços de Ribes. A més, cada escenari hi haurà també barra de begudes gestionada pels voluntaris de l’entitat. En el cas de diumenge només hi haurà barra de begudes.

Hi ha alguna zona específica per poder menjar?

Si, el festival disposa de tres zones amb taules per a qui vulgui sopar amb taula. En tot cas, també es pot menjar a la localitat.

On se celebra el Monocicle?

Els dies 3, 4 i 5 de setembre el festival se celebra íntegrament a l’Escola la Riera de Ribes. La gala del Monoclip del 19 de setembre al Cinema Ribes i el Monoclip Anima’t i els concerts de Lil Russia i PAWN GANG del 2 d’octubre a l’Espai Jove de Sitges.

Puc venir amb infants?

Sí, el festival està pensat per a tota la família i a preus reduïts per nens i nenes.

És el recinte del Monocicle un espai segur?

Sí, el Festival garanteix el compliment de totes normatives per a garantir la seguretat de tots els assistents.

Puc reservar una localitat a un escenari en concret?

No, l’entrada t’habilita per poder entrar al recinte del festival, si vols assegurar-te d’aconseguir una bona localitat per un espectacle hauràs de dirigir-te a aquest amb antelació.

Com puc anar i tornar des de Barcelona en transport públic?

Sí.

En tren:

  • Durant el dia pots anar fins a Sitges o Vilanova i la Geltrú en tren i a la mateixa estació agafar un autocar que surt cada 20 minuts cap a Sant Pere de Ribes.

En  bus:
  • Sant Pere de Ribes està connectat amb Barcelona de forma directa en bus i inclou horari nocturn. Els horaris els pots trobar a busgarraf.cat