Si et queda algun dubte sense resoldre escriu-nos a monocicleribes@gmail.com o envia’ns un missatge directe a l’Instagram @monocicleribes.

On se celebra el Festival Monocicle?

Els dies 2, 3 i 4 de setembre el Festival se celebrarà a Sant Pere de Ribes, tant a l’escola Riera de Ribes el divendres i dissabte per la tarda, com a l’entitat Xulius (C/ Major, 13) dissabte al matí i diumenge a la tarda. 

Per tant, a més de l’escola Riera de Ribes on se celebren la majoria dels concerts, enguany, al centre social ribetà Xulius, realitzarem els tallers infantils del dissabte i a més, el diumenge, el concert de Karla amb K (guanyadora del públic del Concurs de Música d’Autor/a 2021) i del Coneix Ferran Palau.

Quants escenaris hi ha?

Dins el recinte de l’escola Riera de Ribes, el Monocicle compta amb dos escenaris principals, “LES TIMBES” i “LES PLANES”, i un tercer escenari a la zona Pícnic on punxaran diversos dj’s al llarg del cap de setmana. 

Per altre banda, el Festival també compta amb l’escenari del patí Els Xulius (Carrer Major, 13), on gaudirem dels concerts del diumenge (i en el recinte de l’entitat dels tallers infantils del dissabte). 

PLANOL-MONOCICLE_2022_11

Com inscric als meus fills/es als tallers i activitats del Monoxic?

Per tal de poder participar a les activitats i tallers que tindran lloc a l’Espai Els Xulius (C/Major 13) les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic monocicleribes@gmail.com indicant les seguents dades.

 • Nom i cognom de l’infant
 • Taller o tallers als que el voleu apuntar.

Hi ha llocs per menjar?

El Festival disposa d’una zona de Pícnic amb carpes de begudes i menjar de diferents estils i per a tots els gustos. A més, compta amb dj’s en directe.

WhatsApp Image 2022-08-30 at 13.42.05

Com arribar al Festival?

El Festival Monocicle es durà a terme a l’escola Riera de Ribes, i a la seu de l’entitat Els Xulius.

Per tal d’arribar al recinte es pot fer de la següent manera:

 • En transport públic (cap a l’escola Riera de Ribes):
  • Des de Sitges: En autobús Plana, baixar a Sant Pere de Ribes a la primera parada (Parc Salvador Espriu) i arribar al recinte pel c/ Sagrada Família. Des d’aquí són 7 minuts caminant. 
  • Vilanova i la Geltrú: En autobús Plana, baixar a Sant Pere de Ribes a la primera parada (passeig de circumval·lació) i des d’aquí caminant pel passeig direcció el mar. Des d’aquí són 8 minuts caminant.  
  • Des de Barcelona: En autobús Plana E14 amb sortida des de Gran Via 588 (plaça Universitat), Plaça Espanya, Sepulveda, La Campana i Gran Via, 2 (informació a busgarraf.cat). Baixar a Sant Pere de Ribes a la primera parada (Parc Salvador Espriu) i arribar al recinte pel c/ Sagrada Família. Des d’aquí són 7 minuts caminant. 
 • En transport públic (cap al Xulius):
  • Sitges, Vilanova i la Geltrú i Barcelona: La parada de l’autobús és la de la plaça Catalunya (estació principal d’autobusos). Continuar caminant en direcció l’esglesia. Des d’aquí són 7 minuts caminant. 
 • En transport privat:
  • L’escola Riera de Ribes es troba al c/ Sector Can Coll Sant Pere de Ribes (al final del c/11  de setembre).
  • Els Xulius es troba al c/ Major, 13, Sant Pere de Ribes.
  • Hi ha espais d’estacionament gratuït pels carrers de proximitat al recinte.

 

Quina és la previsió meteorològica que teniu?

La previsió que tenim a dia d’avui (2 de setembre al matí) és que el Festival es podrà celebrar amb normalitat tan a l’Escola Riera de Ribes com al Xulius.