JURATS VIDEOCLIP MONOCLIPS

ANNA LLACHER

Productora, directiva i directora de comptes. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Producció i Realització de cinema i televisió, per la Universitat Ramon Llull. Ha treballat de productura 6 anys El Terrat, a TVE, A3Media, TV3 i La Sexta. També ha fet de presentadora i col·laboradora a TV3 a “Somiers”, “Divendres”, a  “El trencadís” de 8TV,  “És teu carrer” a IB3. En 2013 produeix @etiquetats (Tv3), el primer programa d’una televisió exclusivament en línia. De 2014 a 2017 és directora de projectes en la productora Zoopa, on dirigeix documentals i campanyes de publicitat amb els clients de la companyia (Mediolanum, Asics, Ferrer, Gaes, Veritas, Ferrero, Planeta, Fontvella, entre altres). Des de 2011 és docent universitària en graus i màsters de mitjans audiovisuals i de comunicació i màrqueting en diverses universitats (Tecnocampus-Pompeu Fabra, Euncet Business School, Universitat Abat Oliba, Blanquerna, Esade). Més recentment, de 2017 al 2019, és directora d’innovació i nous projectes en la productora Alguna Pregunta, coneguda pel seu programa APM? en Tv3. Dirigeix projectes de continguts per a marques i desenvolupa continguts per a televisió. Dirigeix el programa “Dibuixacontes” per a betevé. Actualment està escrivint el seu doctorat en Ciències de la Comunicació (en la Facultat Blanquerna, Universitat Ramon Llull) amb una tesi sobre maternitat i comunicació.

 

MINA LEPREVOST 

Mina Leprevost (Barcelona, 1997) actriu de cinema i teatre. Inicia la seva formació d’interpretació per a càmera a Londres, on participa posant-hi veu a la pel·lícula SunBurn, d’Anthony Alleyne. Segueix els seus estudis d’interpretació a Barcelona i després de participar com a actriu en diversos projectes audiovisuals i teatrals, decideix endinsar-se al món de darrere les òptiques.  Engega el seu camí de direcció amb el curtmetratge Lo Que Me Querías Decir, estrenat a Ribes aquest 2022, i codirigeix la webserie Café Con Mala Leche (2020). També escriu i dirigeix diverses obres per a Microteatre de Barcelona, com Entre Universos (2020), Asesinato ¿dictadura o democracia? (2021) o Decirte A Dios, estrenada el juny de 2022.
 

NÉSTOR REINA  

Néstor Reina, 16 d’Agost de 1990, estilista i dissenyador de vestuari. Cap de vestuari de diferents projectes vinculats fortament al món de la música i del videoclip com; Oh la la d’Antonia Font, rodat a Mexic aquest 2022. Videoclips l’Eva i la Jana, Ei queda’t, molts estius queden per viure del grup Ginestà i també vestuari de gira del grup Doctor Prats. Videoclips de buhos (volcans, Connectats, Mil Batalles), videoclips de Joan Dausà (Tot anirà bé, La gran eufòria, Gegants i Ho tenim tot). Videoclips Siento que vuela i Canta de Judit Neddermann, Videoclip “Instagram” de Daddy Yankee, Natti Natasha i David Guetta, entre d’altres.  També treballo com a cap de departament de vestuari per anuncis de la televisió i altres projectes com teatre, dansa i moda. Ara mateix treballo fent el vestuari de dues obres de teatre pel festival Grec, mentre continuo fent simultàniament amb el meu equip l’estilisme per anuncis de la tele, campanyes tant internacionals com nacionals. Podeu veure una selecció de la meva feina al meu web nestorreina.com

PEMI ROVIROSA

En general, prop de 40 anys dedicant-se al món de l’espectacle i de la música, sobretot concerts en directe (prop d’uns 1800) i també el món de la producció musical i l’enregistrament, actualment és co-propietari i fundador de l’estudi de gravació Sputnik Recording Studio (El Vendrell/Tarragona), on hi ha realitzat decenes de gravacions i/o produccions musicals des del 2016. Actualment també inmers en el seu projecte personal, Pemi Rovirosa &Els Invictes, presentant arreu el seu primer disc en solitari “Vida”. Els seus estudis musicals els va cursar a l’Aula de música i jazz i al Taller de Músics de de Barcelona. Després, entre d’altres coses, va ser professor de guitarra a l’Escola municipal de Banyeres del Penedès del 2000 al 2007. Però pel que se’l coneix més, és per ser membre fundador, guitarrista i compositor del grup de rock Lax’n’Busto, on hi ha format part durant 34 anys i on ha enregistrat 18 discs i fet més de 1500 actuacions per tot el món.

TÀNIA RUIZ

Producer de nacional a Mamma Team, productora de publicitat. Al acabar d’estudiar i sortir del niu vaig descobrir tot el potencial humà que hi ha redera d’una càmera i lo poc visible que és per la gent que desconeix el món de l’audiovisual. Des de la creativat fins al producte final. Tot aquest volum de gent que hi passa per allà és on em porta a dia d’avui.  Apasionada en montar equips, equips petits de 30 persones fins a equips grans de 150. Apasionada també en fer que aquests equips funcionin, perquè si l’equip funciona el resultat serà l’esperat. I apasionada evidentment, de que al final, siguent productora audiovisual, els números surtin en positiu.

 

PREMI DEL JURAT

500€ 

 

+ Descompte de 500€ en el lloguer de material audiovisual o lloguer d’estudi de l’empresa Avisual Pro amb seu a Barcelona i a Madrid

(En el cas de l’Estudi ha de ser el de Barcelona. Inclou l’assegurança del material)

PREMI DEL PÚBLIC

175 € 

Escollit per el públic assistent a la projecció del 18 de setembre