7a Edició. Inscripcions obertes del 19 d’abril a l’1 de juny

Inscripcions tancades

BASES

  • Omplir degudament el formulari d’inscripció i seguir les instruccions adjuntant 2 cançons en format “.mp3“ (màxim 10 MB), una descripció de l’artista que s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat dels participants i de l’esdeveniment i una fotografia recent en format jpg. (1200×1200 d’un màxim de 1Mb). La fotografia s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat dels participants i de l’esdeveniment.
  • Pot participar qualsevol persona interessada, sense exclusió per límit d’edat i que no tingui compromís discogràfic. 
  • No es podrà presentar el guanyador de l’edició anterior. 
  • Les cançons presentades hauran de ser originals i pròpies (música i lletra) i interpretades per l’autor/a. 
  • Al formulari d’inscripció s’especificarà els tipus d’instruments que l’acompanyaran el dia de la final (autor més un músic), i no es podrà modificar a les actuacions. Els finalistes hauran de facilitar a l’organització el rider corresponent. No s’admet bateria. 
  • Un jurat, format per persones relacionades amb l’àmbit musical i determinat per l’organització, seleccionarà les tres propostes finalistes que participaran a la final del concurs, més un reserva. 
  • La final del Concurs de Cançó d’autor/a estarà emmarcada dins de la programació d’activitats del Festivalet Monocicle que es realitzarà el 4 de setembre a partir de les 19h a Sant Pere de Ribes (Barcelona).
  • L’organització es posarà en contacte amb els tres finalistes entre l’1 i el 4 de juliol. Els autors hauran de disposar d’un repertori mínim de 30 minuts i les cançons hauran de ser pròpies. 
  • Perquè tothom gaudeixi de les mateixes oportunitats, els participants hauran de fer proves de so i l’ordre de les actuacions es farà prèviament i per sorteig. El jurat, un cop acabades les actuacions comunicarà el resultat. 
  • La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra de les seves bases, i per tant, l’incompliment d’aquestes significarà la seva desqualificació. 

PREMI DEL JURAT

PREMI ECONÒMIC 

500€

+

CONCERT EN EL MARC DE LA PROGRAMACIÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ

FESTIVAL “TINGLADU” 2022

PREMI DEL PATROCINI

UN DIA D’ENREGISTRAMENT I DISTRIBUCIÓ DIGITAL

PREMI GATE24
+
U98

————————
UN DIA D’ENREGISTRAMENT

PREMI AVIRAM ESTUDI

PREMI DEL PÚBLIC

CONCERTS DINS DE LA PROGRAMACIÓ DEL 

FESTIVALET DEL MONOCICLE 2022

PREMI 2N I 3R CLASSIFICAT/DA

REMUNERACIÓ ECONÒMICA PER L’ACTUACIÓ DE 30 MIN. APROX. DE LES PERSONES FINALISTES DEL CONCURS DE CANÇÓ D’AUTOR EL DIA  4 DE SETEMBRE

 DOTACIÓ FINALISTES DEL CONCURS AMB 150€