FINALISTES DEL 8è CONCURS DE CANÇÓ D'AUTOR/A

CRIS BRU

MARTIN PUIG

PATRICIA ATZUR

JURAT DEL CONCURS DE MÚSICA D'AUTOR/A

ALBERT PALOMAR

Albert Palomar va començar la seva trajectòria artística al grup Plouen, amb el qual va publicar 3 CD’s guanyant premis com l’Altaveu, l’Enderrock… L’any 2012 va començar la seva carrera en solitari. Des de fa uns anys combina la faceta de productor musical a Aviram Estudi amb la de realitzador videogràfic a Aviram Films. A Aviram Estudi a gravat i produit tota mena de grups de l’escena musical catalana com lan Sala, Espectres, Namina, Bye Bye Pedro, Jordi Pelach, Ramón Porta….En la seva faceta darrere la càmera, Palomar ha realitzat una quarantena de videoclips per a artistes com Bye bye Pedro, Conrad Freeman o Ran Roger, entre d’altres.

 

BRIGITTE LAVERNE

Brigitte Laverne fa synth-pop i indie-pop i viu a Barcelona. Després d’un període en el qual va comptar amb el suport de la prestigiosa Red Bull Music Academy, a on va ser la única participant espanyola, ha actuat al Sónar a Barcelona i Reykjavik (Islàndia), així com al Primavera Club. El 2019, la carrera de Brigitte Laverne va fer un gir començant a escriure en castellà amb un nou disc enregistrat als estudis Red Bull de São Paulo (Brasil) a on deixava entrar un so més indie i ballable a la vegada que amb més protagonisme de la guitarra. La seva música ha aparegut amb regularitat a sèries de televisió (fins a quatre temes seus a la banda sonora d’Élite) i el famosíssim Bad Bunny va incloure la seva versió de ‘Si veo a tu mamá’ com el tema que obria la seva playlist d’influències per Apple Music en 2020.

Actualment combina la seva faceta com a compositora i cantant, on és habitual trobar-la a esdeveniments musicals de l’ entorn indie – rock, amb tasques de producció i promoció vinculades a la industria musical.

 

FRANC LLUIS GIRÓ

Franc Lluis Giró, periodista a iCat i Catalunya Ràdio. Em flipen les cançon boniques i les bicicletes. Sóc més de muntanya que no pas de mar. Més de salat que no pas de dolç. Més d’estimar que no pas d’odiar.

JOAN CARLES CAPDEVILA

Músic / Baix-Bariton. Titulació Superior en Música moderna i Jazz, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Cantant, arranjador, compositor, instrumentista en diverses formacions musicals, i en produccions discografiques i audiovisuals. És col-laborador habitual en programes de TV de la productora Gestmusic-Endemol. Dins el vessant classic participa en formacions de cant coral i opera, i fa treballs d’arranjaments i orquestració simfònica.

LOUISE SANSOM

Louise Sansom va començar la seva carrera fa més de 17 anys com a cantant del grupAnglocatalà Anímic, on va aprendre l’art de l’autogestió. L’any 2010 elsegell BCore Disc es va interessar per la banda i després d´uns mesos de treballconjunt, Sansom va entrar a formar part del segell per portar el departament desincronitzacions musicals. El 2014 es va posar al capdavant del departament de premsa delsegell, compaginant ambdues tasques. Des de llavors, cap sol ha portat la premsa debandes com Joan Colomo o Cala Vento, sinó que s’ocupa de l’organització delsllançaments del segell. A més d’haver treballat en la producció i la creació d’esdeveniments culturals i en la producció i premsa d’artistes com La Iaia o NúriaGraham, el 2017, o actualment com a treballador recurrent a Primavera Labels(segell del festival Primavera Sound) en booking i gestió, decideix unir els seusconeixements i experiències per crear el seu propi segell: Hidden Track Records.

MARTA MEI

Llicenciada en comunicació audiovisual i postgraduada en Gestió d’Empreses a la Industria de la música. Va treballar 5 anys a la Sala Razzmatazz de Barcelona al departament de booking i programant el seu propi cicle musical “Un altre dijous”. El següents 5 anys va estar com a booker nacional i internacional a Èxits Produccions & Management. També ha treballat a festivals com el Cruïlla, Creamfields Andalucía, Poparb o Clownia Festival. Actualment és la coordinadora de Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda i la mànager de Lali BeGood. 

MIREIA GALLOFRE

Creadora de la marca Monsac.cat, professional del món tèxtil des de 2005.

Sonadora d’acordió diatònic, estudiant de cant i amant de tot tipus de música però sobretot en la basant tradicional i d’arrel.

Actual presidenta de presidenta de l’entitat de Els Xulius-CSR i sòcia de l’entitat des de que tinc memòria.

ROGER GASCON

Productor musical i multinstrumentista. Ha produit més de 60 discos de cantautors i grups com Trau o L’Espiadimonis, ha gravat i mesclat cançons d’artistes com Love of Lesbian, Anegats+ Els Catarres, Xarim Aresté, Núria Graham, Joana Serrat, Gemma Humet o Guillem Roma i ha treballat amb Mazoni, Sidonie, Cesk Freixas, Lluís Gavalda, Inspira o The New Raemon en diversos projectes. Compositor, cantant, guitarrista i pianista amb The Lazy Lies, també toca bateria i altres instruments amb Trau, Luthea Salom i L’Espiadimonis.

PREMI DEL JURAT

PREMI ECONÒMIC 

525€

Iva inclós

+

FESTIVAL EL TINGLADU 2023

ACTUACIÓ  EN EL MARC DE LA PROGRAMACIÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ

+

SONS SOLERS  2023

ACTUACIÓ  EN EL MARC DEL  FESTIVAL

+

HELIOGÀBAL  2023

ACTUACIÓ  EN EL MARC DE  LA PROGRAMACIÓ 

PREMI DEL PATROCINI

UN DIA D’ENREGISTRAMENT I DISTRIBUCIÓ DIGITAL

PREMI GATE24
+
U98

————————
UN DIA D’ENREGISTRAMENT

PREMI AVIRAM ESTUDI

PREMI DEL PÚBLIC

ACTUACIÓ DINS DEL MARC DE LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

FESTIVAL MONOCICLE 2023

Actuació remunerada

PREMI FINALISTES

REMUNERACIÓ ECONÒMICA PER L’ACTUACIÓ DE 30 MIN. APROX. DE LES PERSONES FINALISTES DEL CONCURS DE CANÇÓ D’AUTOR EL DIA  3 DE SETEMBRE3

DOTACIÓ FINALISTES DEL CONCURS AMB 210€

Iva inclós