2a Edició. Batalla del Monocicle. Inscripcions obertes

BASES:

– La final de La batalla del MONOCICLE estarà emmarcada dins de la programació d’activitats del Festivalet Monocicle que es realitzarà el 5 de setembre de 16 a 18 h a Sant Pere de Ribes (Barcelona).
– En la batalla pot participar qualsevol persona interessada, sense exclusió per límit d’edat.
– Omplir degudament el formulari d’inscripció i seguir les instruccions adjuntant 1 vídeo on surtis improvitzant (màxim 10 MB) o bé mitjançant un enllaç.
-Una petita biografia i/o descripció del mc (“mestre de cerimònies”) que s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat dels participants i de l’esdeveniment-
Una fotografia recent en format .jpg . La fotografia s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat dels participants i de l’esdeveniment.
-Les rimes presentades hauran de ser originals i pròpies i interpretades per l’autor/a.
– Un jurat, format per l’organització, seleccionarà els 16 participants per a la FINAL de la batalla, més un reserva.
– L’organització es posarà en contacte amb els 16 finalistes a partir del 20 d’agost.
– El jurat del concurs del dia 5 de setembre, s’encarregarà de que els participants vagin passant de fase, fins a arribar al guanyador o guanyadora.
-La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra de les seves bases, i per tant, l’incompliment d’aquestes significarà la seva desqualificació.

PREMIS

 

Guanyador/a:

100 euros en metàl•lic + lot complet de productes Monkey Energy Drinks + totebag Monocicle + Entrada Sr. Chen i Rata & The Whiteys
 

15 participants:

 
Lot de productes Monkey Energy Drinks + totebag Monocicle + Entrada Sr. Chen i Rata & The Whiteys

CONCURS "BATALLA DE GALLOS"

El 2020, en plena pandèmia global dins del Monocicle vam apostar per incloure un nou certamen de creació dirigit al món del rap, donis del nostre punt de vista altre estil de cançó d’autor/a. La primera edició va ser un èxit en el qual van participar 40 joves sobre l’escenari i aprop de 300 persones al públic. Això  ens impulsa a continuar apostant per incloure la cultura del hip-hop dins dels nostres concurs de creació.

Per aquest 2021, estem treballant en continuar millorant la proposta i ho fem també traballant mà a mà amb jovent del municipi involucrant-se a la pròpia organització de l’esdeveniment i ampliant així la família del monocicle per tenir un abats intergeneracional.

El concurs de "Batalla del Monocicle" és un esdeveniment per a joves motivats per la música urbana i és un duel entre dues persones que "combaten" sobre l'escenari per fases. Canten sobre una base rítmica i van improvitzant la lletra. Una efemèride indescriptible, paraula